طرز تهیه سیرواویج که یکی از غذاهای اصیل گیلانی است بسیار ساده و در عین حال خیلی لذیذ است. این غذا که یکی از انواع غذاهای محبوب و ساده شمال کشورمان است که با برگ سیر تازه درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیرواویج در ادامه با فروشگاه محصولات ارگانیک همرنگ فود همراه باشید.
| مواد لازم برای ۴ نفر | |
| برگ سیر | ۳ دسته |
| تخم مرغ | ۳ عدد |
| نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار کافی |

برای تهیه سیرواویج خوشمزه در ابتدای کار برگ سیر را می شوییم و به اندازه نیم سانتی متر خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهی، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.
برای ثبت سفارش مستقیم برگ سیر خام خرد شده همرنگ فود ازینجا اقدام کنید.
حالا برگ سیر را به همراه مقداری نمک و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا برگ سیر سرخ شودو حجم شان کم شود. توجه داشته باشید بیش از حد سرخ کردن برگ ها باعث خشک شدن آنها می شود.
در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه اضافه می کنیم و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه با کاسه اضافه کرده، سپس با کمک چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود.
برای ثبت سفارش مستقیم برگ سیر سرخ شده همرنگ فود ازینجا اقدام کنید.
زمانی که برگ های سیر تغییر رنگ دادند، تخم مرغ را به تابه می افزاییم و بلافاصله مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم تخم مرغ کاملا بپزد و سفت شود.
زمانی که تخم مرغ پخت و سفت شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و سیرواویج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت سیرواویج را به همراه ماست و کته سرو می کنیم. نوش جان.
با ما در صفحه اینستاگرام همرنگ فود همراه باشید.
برای تهیه خورشت لذیذ، می توانید از محصولات غذایی ارگانیک همرنگ فود استفاده نمایید. برای این کار به قسمت فروشگاه در وب سایت ما بروید و از تنوع محصولات لذت ببرد.