رفتن به محتوا
0
0

هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

مجله آشپزی

توسط hamrangfood-0 نظر

طرز تهیه باقلاقاتق بسیار راحت است. باقلاقاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با فروشگاه محصولات ارگانیک همرنگ فود همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاچ باقلا۴۰۰ گرم
شوید خشک۵ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
سیر۵ حبه
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه۱ قاشق چایخوری

دستور پخت خورش باقلا قاتق

طرز تهیه باقلاقاتق

مرحله اول

برای تهیه باقلا قاتق گیلانی ابتدا سیرها را رنده می کنیم، سپس به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. توجه داشته باشید که سیر خیلی زود می سوزد و به همین دلیل نیاز نیست زیاد تفت داده شود.

مرحله دوم

پس از اینکه عطر سیر بلند شدف پاچ باقلا را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس شوید خشک را به همراه زردچوبه و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد خورش بپزند و خورش جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد تخم مرغ ها را داخل قابلمه می کشینم. چند دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها بپزند. در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

با ما در صفحه اینستاگرام همرنگ فود همراه باشید.

برای تهیه خورشت لذیذ، می توانید از محصولات غذایی ارگانیک همرنگ فود استفاده نمایید. برای این کار به قسمت فروشگاه در وب سایت ما بروید و از تنوع محصولات لذت ببرد.

پیام بگذارید