طرز تهیه باقلاقاتق بسیار راحت است. باقلاقاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با فروشگاه محصولات ارگانیک همرنگ فود همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاچ باقلا | ۴۰۰ گرم |
شوید خشک | ۵ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
سیر | ۵ حبه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
برای تهیه باقلا قاتق گیلانی ابتدا سیرها را رنده می کنیم، سپس به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. توجه داشته باشید که سیر خیلی زود می سوزد و به همین دلیل نیاز نیست زیاد تفت داده شود.
پس از اینکه عطر سیر بلند شدف پاچ باقلا را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس شوید خشک را به همراه زردچوبه و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا یکدست شوند.
حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد خورش بپزند و خورش جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود.
پس از اینکه آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد تخم مرغ ها را داخل قابلمه می کشینم. چند دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها بپزند. در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
با ما در صفحه اینستاگرام همرنگ فود همراه باشید.
برای تهیه خورشت لذیذ، می توانید از محصولات غذایی ارگانیک همرنگ فود استفاده نمایید. برای این کار به قسمت فروشگاه در وب سایت ما بروید و از تنوع محصولات لذت ببرد.