خورشت متنجن یکی از خورش های بسیار متفاوت و خوشمزه ای است که دارای طعمی بسیار لذیذ است و طعم ملسی دارد. اصل این خورش محبوب و خوشمزه متعلق به شمال کشور می باشد و اکثر شمالی ها این خورش خوشمزه را می شناسند و آن را برای بسیاری از مجالس و مهمانی های خود تهیه کرده و آن را در کنار برنج ایرانی و تازه دم سرو می کنند.
پیاز را با آب می شوییم و سپس پوست آن را میگیریم و آن را به شکل نگینی و یکدست خرد می کنیم. بعد قابلمه ای را برمی داریم و درون آن کمی روغن مایع می ریزیم و آن را روی حرارت گاز قرار می دهیم. سپس پیاز خرد شده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم و آن را مقداری تفت می دهیم تا پیاز کمی شفاف و سبک شود. بعد به آن مقداری زردچوبه را هم اضافه کرده و زردچوبه را نیز در حد 1 الی 2 دقیقه ای با پیاز تفت دهید.
مغز گردو ها را هم کاملاً آسیاب می کنیم تا مغز گردو ها به طور کامل نرم و یکدست شوند. سپس سینه های مرغ را نیز با آب سرد کمی می شوییم. آن ها را به شکل مکعبی و یکدست خرد می کنیم. بعد از آن که پیاز و زردچوبه با یکدیگر مقداری تفت خوردند و سرخ شدن به آن ها سینه های مرغ خرد شده را نیز اضافه می کنیم. دو طرف تمامی سینه ها را کمی طلایی و سرخ می کنیم. تآنقدری کها مرغ ها تغییر رنگ دهند. سپس گردو هایی که آسیاب کرده بودیم را نیز به قابلمه اضافه می کنیم و آن را هم کمی با مواد تفت می دهیم تا گردو ها نیز مقداری سرخ شوند.
در این مرحله رب انار را نیز به قابلمه اضافه می کنیم. آن را هم در حد 2 الی 3 دقیقه ای با مواد تفت می دهیم. سپس به مواد مقداری نمک و فلفل سیاه را نیز به همراه 1 لیوان آب سرد اضافه می کنیم. مجدد مواد را با یکدیگر خوب تفت می دهیم تا گردو به روغن بیافتد. سپس 2 لیوان آب دیگر نیز به قابلمه اضافه می کنیم و با حرارت ملایمو درب قابلمه را می گذاریم. 1 ساعت تا 1 ساعت و ربع به مرغ ها زمان می دهیم تا به آرامی بپزند. در این مدت قیسی ها را نیز داخل ظرفی می ریزیم و به آن ها مقداری آب اضافه می کنیم و 10 دقیقه ای فرصت می دهیم تا قیسی ها مقداری نرم و آماده شوند. سپس آن ها را آبکش و کنار بگذارید.
پس از 1 ساعتی که سینه های مرغ را پختیم، سینه های مرغ را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید. سپس به مواد داخل قابلمه قیسی هایی که از قبل خیس کرده بودید را به همراه رب گوجه فرنگی و کشمش و مجدد 2 استکان آب سرد نیز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مدتی زمان دهید تا خورش مقداری سفت تر شود و گردو ها نیز به روغن بیفتند. زمانی که خورش روغن انداخت و کمی سفت تر شد مجدد سینه های مرغ را به همراه مقداری پودر گلپر به خورش اضافه کنید. به خورش 10 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا با درب بسته و شعله کم به آرامی جا بیافتد. بعد از آن هم خورش متنجن خوشمزه شما آماده سرو شده است. از خوردن آن لذت ببرید.
با ما در صفحه اینستاگرام همرنگ فود همراه باشید.
برای تهیه خورشت لذیذ، می توانید از محصولات غذایی ارگانیک همرنگ فود استفاده نمایید. برای این کار به قسمت فروشگاه در وب سایت ما بروید و از تنوع محصولات لذت ببرد.